Zoeken naar belangrijke documenten op de computer

Met Kaspersky Password Manager kunt u tijd besparen door op uw apparaat naar bestanden te zoeken die mogelijk gevoelige informatie bevatten. Het programma zoekt naar JPEG-, PNG-, BMP- en PDF-bestanden die tekst bevatten. De gevonden bestanden tijdens deze zoekopdracht worden geanalyseerd en gecategoriseerd: Paspoort (identiteitskaart), Rijbewijs en Bankpas. U kunt de zoekresultaten bekijken, kiezen welke documenten u wilt toevoegen aan uw kluis en de categorie van documenten wijzigen.

Kaspersky Password Manager ondersteunt de volgende categorieën van documenten:

Tijdens het zoeken zal Kaspersky Password Manager PDF-bestanden groter dan 20 MB overslaan, alsook afbeeldingen groter dan 100 MB, met een resolutie kleiner dan 256x256 px of hoger dan 40 MP.

Kaspersky Password Manager optimaliseert bestanden voordat ze aan uw kluis worden toegevoegd. Grote bestanden worden gecomprimeerd: de uiteindelijke grootte van een document in de kluis is maximaal 6 MB. PNG- en BMP-bestanden worden naar een JPEG-indeling geconverteerd.

Wanneer een document wordt toegevoegd aan uw kluis, wordt u door Kaspersky Password Manager eraan herinnerd om het originele bestand van het apparaat te verwijderen om veiligheidsredenen. Als u documenten uit uw kluis nodig hebt, kunt u ze op elk ogenblik exporteren naar uw apparaat.

Zoeken naar belangrijke documenten op de computer